Kurs/innmelding

Nybegynnerkurs / Sikkerhetskurs

Vi arrangerer nybegynner kurs flere ganger i året.

Vi prøver å kjøre kurs på en Lørdag da ca fra 10.00-17.00.

Det er først en teoretisk del, deretter praktisk med gjennomgang av sikkerhet på standplass samt skyting.

Kurset gir en innføring i sikker behandling av våpen, oppførsel på standplass, skyte teknikker og skyteprogrammer. Kurset avsluttes med en teoretisk prøve.

Denne opplæringen er obligatorisk for alle som ønsker å starte med pistolskyting.

Kurset koster kr. 700.- for voksen, kr 350,- for ungdom under 18 år. Kursavgift betales i forkant av kurs.

Forhåndspåmelding skjer via e-post til kasserer@egersundpk.no. Send oss navn, adresse, postnummer, poststed, fødselsdato, telefonnummer og e-post.

Neste kurs vil bli første kvartal 2022.

Meld gjerne din interesse ved å sende oss en e-post nå til kasserer@egersundpk.no. Du vil da få videre kontakt med Olav Austad som kan gi litt mer praktisk info om neste planlagte kurs.

Innmelding

Ønsker du å bli medlem i Egersund Pistolklubb kan du sende en e-post til kasserer@egersundpk.no med Fullt navn, adresse, postnummer og poststed, samt din fødselsdato og ditt telefonnummer.


Alle medlemmer må ha sikkerhetskurs. Se over hvordan du går frem for å melde deg på. Har du et slikt kurs fra en annen pistolklubb ber du den klubben bekrefte det til oss, slik at du slipper å ta kurset på nytt.


https://www.idrettsforbundet.no/ kan du lese deg opp på de reglene som alle medlemmer plikter å følge når de melder seg inn i et idrettslag. Disse reglene gjelder også hos oss.


Vi ønsker at vår klubb skal være en plass for trivsel og utvikling for alle. Pistolskyting er en idrett som du kan drive med fra 12 års alderen og oppover til du er 90, og gjerne lenger. Det passer for alle uansett kjønn og funksjonsevne.


Melder du deg inn hos oss må du for å kunne få klubbens bekreftelse for aktivitet som du trenger ved kjøp av egne våpen være medlem i minst 6 måneder der du har flere oppmøter i måneden, du må ha vert med under avvikling av et stevne, og du må ha vert deltager på et stevne utenfor klubben.

Vi stiller opp og følger deg gjennom det hele.

Det er imidlertid ikke noe krav at du kjøper eget våpen. Klubben har mange våpen til utlån.

Medlemskontigent:

Barn/ungdom opp til og med året de fyller 20 år kr. 450.-.

Voksen kr 1000,-

(Av dette skal Skytterkretsen ha kr. 60,- , og Skytterforbundet skal ha kr. 350,-)

Treningsavgift:

Det må betales en treningsavgift (for tiden kr. 30.-) i tillegg til kontingenten.

Utgifter til ammunisjon kommer i tillegg til treningsavgiften.