Aktuelt

SPOND - passer for alle

EPK har tatt i bruk Spond som verktøy til kommunikasjon til medlemmer samt håndtering av påmeldinger til treninger. Alle medlemmer skal ha fått en invitasjon til Spond på mail som beskriver fremgangsmåten.

Gå inn på https://group.spond.com/LFKHY.

Du kan også laste ned Spond på din telefon og legg inn koden vår LFKHY, eller du kan bruke Spond på nett ved å gå inn på www.spond.com og opprette bruker. Bruk deretter koden over for å knytte din bruker opp mot oss.

Andre, ikke medlemmer, kan også knytte oss opp via Spond ved bruk av overnevnte kode for å motta invitasjoner og informasjon, samt melde seg på våre åpne arrangementer.

Ønsker du ikke å bruke Spond kan du sende oss en mail på egerpk@gmail.com og be oss om å legge deg inn med manuelt, så før du mail til den adressen du oppgir.

**********

Utleie av bane til West Coast Rangers | 4. mai 2020

EPK inngikk høsten 2018 avtale med West Coast Rangers om leie av bane. Som følge av denne avtalen har WCR satt opp en bane nede på høyre side av langholdet på myra. Banen består av metallfigurer. Banen er forbeholdt WCR, og kun medlemmer av WCR har anledning til å benytte banen. Vi ber om at dette respekteres.

**********

Nettsidene er under arbeid | 16. mars 2020

Hjemmesiden er under arbeid og det vil fra tid til annen se litt annerledes ut en det pleier. Dersom du har kommentarer eller forslag til hva som burde være med her så setter vi pris på at du deler det med oss på egerpk@gmail.com

**********

Organisert trening og konkurranseaktiviteter er avlyst inntil videre | 11. mars 2020

Det pågående utbruddet av koronavirus har medført at Norges idrettsforbund har anmodet klubber om å innstille all organisert aktivitet og Egersund Pistolklubb følger selvsagt anmodningen og har avlyst all organisert aktivitet inntil videre.

Les Skytterforbundets info side om Koronaviruset her.

**********

Protokoll årsmøte 5. mars 2020 | 6. mars 2020

Protokollen fra årsmøtet kan du finne her.

**********

Klubbklær | 1. mars 2019

Klubben har inngått avtale med Reklamehuset om kjøp av klubbklær. Les mer om avtalen her.

**********

Kaliber begrensning i tunellen | 1. februar 2016

Det er pågått en diskusjon om hva man kan skyte med i fjellet. Det er nå bestemt følgende: På fellestreninger mandag og torsdag skytes det KUN .22. Utenom fellestreninger (også etter siste liste mandag og torsdag) er maks kaliber: 9 mm /kl 38 (også mantlet ammo). Ingen magnum ladninger er tillatt.